Algemene voorwaarde

Wanneer u een afspraak voor een workshop maakt wordt deze pas bevestigd wanneer deze is betaald. Het kan wel eens voorkomen dat u genoodzaakt bent om deze te verzetten of te annuleren. 

Annuleringsvoorwaarde 

Wanneer u een een afspraak maakt voor een van de workshops gaat u akkoord met onderstaande annuleringvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum. 

 

  •  Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijgt u de volledige kosten retour of kunt u kosteloos de reservering eenmalig verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 1 week tot 24 uur voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering eenmalig verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor de start van de activiteit zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Het kan voorkomen dat door slechte weersomstandigheden wij geen mogelijkheid hebben om de workshops te geven. In dit geval wordt de workshop kosteloos verzet naar een ander moment.